"Ahol a víz az egészség forrása!"

Önkormányzat

modul-1 kepÁltalános Információk és Ügyintézés Tovább

Gyógy - és strandfürdő

modul-2 kepGyógyító, kellemes kikapcsolódás Tovább

Touring Hotel és Thermal Camping

modul-3 kepFelhőtlen pihenés, nyugodt környezet Tovább

Polgármesteri hivatal

modul-4 kepFontos dokumentumok és tudnivalók Tovább

Jurta tábor

modul-5 kepKaland és egyedülálló szórakozás Tovább

Autós kresz park

modul-5 kepAhol a picik játszva tanulhatnak Tovább

Eseménynaptár

Belépés a weboldalra

MFP logo
touring hotel banner
fogaszat

KÖZLEMÉNY A CSERKESZŐLŐ FÜRDŐ ÉS GYÓGYÁSZATI KÖZPONT NYITÁSÁRÓL


Tisztelt Lakosság!
Tisztelt Vendégek!
Tisztelt Szálláshely Üzemeltetők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. CXXVIII. számú törvény 46.§ (4) bekezdésének és a védelmi intézkedésekről szóló 168/2020.(IV.30.) Korm. rendelet 4. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján 2020. június 15. napján a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központot részlegesen ismét látogathatják vendégek .

Előre láthatóan a fürdő felújítása a külső tanmedence kivételével 2020. június 14-ig befejeződik.
Június 15. és június 21. között kizárólag a cserkeszőlői lakcímmel rendelkező vendégek vehetik igénybe szolgáltatásainkat, megköszönve ezzel a járványhelyzetben tanúsított fegyelmezett magatartásukat és türelmüket. 2020. június 22-től a járványügyi előírásoknak megfelelő létszámban és a fürdő által meghatározott módon vehetik vendégeink igénybe a fürdőnket és szolgáltatásainkat.

Felhívom Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy a jogszabályok folyamatos változása miatt intézményünk működtetése, nyitvatartása folyamatosan felülvizsgálásra kerül a következő időszakban is. Az előre nem látható járványügyi helyzet alakulása miatt természetesen a fürdő nyitási időpontja változhat. A részleges nyitás menetrendjéről, a szolgáltatások igénybevehetőségéről később tájékoztatjuk Önöket.

A jövő hét folyamán a szállásadóknak tájékoztató fórumot tartunk, részükre meghívót fogunk küldeni. Az állandóan változó szabályozás miatt javaslom a Tisztelt Szálláshely Üzemeltetőknek, hogy július 1-től kezdődően fogadjanak foglalásokat a következő kettő hétben. Kérem a Tisztelt Szálláshely Üzemeltetők türelmét és együttműködését!

Felhívom a Tisztelt Üdülőtulajdonosok figyelmét, hogy az üdülő tulajdonosok fürdő látogatása külön szabályozásban kerül kidolgozásra, melyről hamarosan tájékoztatva lesznek a tulajdonosok.

A biztonságos működés érdekében kérem Tisztelt Vendégeinket, hogy fokozott figyelemmel legyenek a védőtávolság, a higiénés előírások betartására, és csak és kizárólag egészséges állapotban keressék fel fürdőnket. Külföldről érkező vendégeket továbbra sem fogadunk!
Erről is részletes szabályozást fogunk ki kiadni június elején.

Cserkeszőlő, 2020.05.07.

Tisztelettel: Varga Attila s.k.
polgármester Fel Vissza a cikkekhez