LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

2022-03-10 15:17

A TELEPÜLÉSI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KÖZSZOLGÁLTATÁSRÓL

A hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény (továbbiakban: Ht.) rendelkezései szerint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás, kötelező közszolgáltatás, annak igénybevétele az ingatlanhasználó számára kötelező.

Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének a települési hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 13/2016 (VIII.11.) önkormányzati rendelete a Ht. rendelkezéseivel összehangban szintén rögzíti az ingatlan használójának fent említett kötelezettségét. 

Az üdülőterületen, külterületen az ingatlanhasználók a közterületen elhelyezett gyűjtőedényben kötelesek hulladékot gyűjteni, és az arra vonatkozó díjat megfizetni. 

Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben az ingatlanhasználó személye nem állapítható meg, úgy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos kötelezettségek teljesítése – így a díjfizetés is – az ingatlan tulajdonosát terhelik, több tulajdonos esetén a kötelezettség egyetemleges, tehát bármely tulajdonostárstól követelhető.

A közszolgáltatás igénybevétele, és a szerződéskötéssel kapcsolatos információk céljából, kérjük a kapcsolatot felvenni az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatával: 

Levélcím: Inno-Szolnok Nonprofit Kft. 5476 Szelevény, Külterület 065/8. hrsz
E-mail: info@inno-szolnok.hu; www.inno-szolnok.hu

Telefon: 06-20/495-2496; 06-20/496-2806.

Kérjük a Cserkeszőlő község közigazgatási területén élő ingatlantulajdonosokat/ingatlanhasználókat, valamint intézményeket és gazdálkodó szervezeteket, hogy akik még nem tették meg, 2022. április 1-ig szíveskedjenek a közszolgáltatási szerződést a helyi szolgáltatóval megkötni!