Élményfürdő

Dinamikusan fejlődő fürdőhely

Dinamikusan fejlődő fürdőhely

Cserkeszőlő az Észak-alföldi Régió déli részének, illetve Jász-Nagykun Szolnok megyének a legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye. 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdőnkben már nemcsak a gyógyulni vágyók várjuk.

Tizenkilenc medencénkkel, a csúszdákkal, a strandröplabda- és strandfoci pályával minden korosztálynak, családoknak, baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást, feledhetetlen élményeket kínálunk.

A Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csupán nyaranta élvezhetik!

A Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csupán nyaranta élvezhetik!

A fürdő folyamatos fejlesztése évtizedek óta a községünk egyik legfontosabb stratégiai pontja. A továbbfejlődéshez, egyben a régió déli részének egészségturisztikai fejlődéséhez olyan korszerű fedett fürdő létesítését tűztük ki célul, amely egész évben képes az időjárástól függetlenül kiszolgálni a vendégeket. Emellett bővíteni kellett a gyógyvizes medencék felületét, mert csúcsidényben a meglévő kapacitás már nem volt elégséges. Mindezeket figyelembe véve valósult meg a „Cserkeszőlő, Termál és Gyógyfürdő fejlesztés” című projekt 2009. október 2. és 2010. november 30. között.

Nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások

Nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások

A komplex, három szintes szolgáltatóegységben a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatásokat tudunk biztosítani vendégeink számára. A fedett téli termál-élményfürdő további lehetőségeket nyújt a szolgáltatási skálánk bővítésére, így a látogatóink köre egyre szélesedik, családos vendégeink a rosszabb idő beálltával is megtalálják számításaikat. A visszajelzések szerint nagyon kedvelik a gazdag növényzetet és a mediterrán stílust is.

Az építkezés befejeztével két újabb gyógyvizes medencét is átadhattunk

Az építkezés befejeztével két újabb gyógyvizes medencét is átadhattunk

A vízmélység 1 méter, az I. számú medence hőfoka 35-36 Celsius, a II. számúé 36-38 Celsius. Vendégeink nagy örömmel vették birtokba a kiúszóval rendelkező, szabadtéri, tetővel ellátott medencét. Itt légbefúvásos fekvőpadokat helyeztünk el, a belső térben pedig dögönyözők, vállmasszírozók, talpmasszírozók frissítik a testet.

Nagy népszerűségnek örvend a jakuzzi medence, amelynek mélysége 1 m, a víz hőfoka 33-35 Celsius.

Élmények az egész családnak

Élmények az egész családnak

Az élménymedence igazi gyermekparadicsom és a családok kedvence. Sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy kiúszóval rendelkező szabadtéri medence tartozik hozzá, vízforgatóval ellátva. A víz mélysége 1- 1, 2 m, hőfoka 30-32 Celsius.

A gyermekmedencénk inkább bébipancsoló, mivel a legkisebbeknek is szeretnénk a kedvükben járni. Mini csúszda és állatfigurák színesítik a látványt és garantálják a jó hangulatot. A víz mélysége 0-0,6 m, hőfoka 31-33 Celsius. Ez szintén vízforgatóval ellátott medence.

A tanmedence vízmélysége 1,2 m, hőfoka 28-30 Celsius. Kiválóan alkalmas úszásra, vagy gyermekek úszás oktatásásra.

A fürdő tulajdonságai

A téli fürdő medencéi:

Gyógyvizes medence

Gyógyvizes medence (extrákkal)

Gyógyvizes medence (extrákkal)

Bébipancsoló gyermekmedence

Élménymedence

Tanmedence

És a legnagyobb sláger, az óriáscsúszda, amely 9:00 – 12:00 és 13:00 – 19:00 között várja a rekordcsúszásra vágyókat!

Az alagsorban kapott helyet az 1.200 személyes, férfi- női öltöző, a tusolók és a pelenkázó helyiség is.

További információk

Ha a sokféle izgalmas program között megéheznek, vendégeink a Napsugár büfében, vagy a fürdő területén, a fedett átjáróval ellátott Napsugár étteremben mindig találnak finom falatokat és csillapíthatják szomjúságukat. Aki pedig egy kis nyugodt lazításra vágyik a sok nyüzsgés után, a galériaszinten kényelmes pihenőágyakat talál, vagy nyújtózhat egyet a medencetérben lévő szaunapihenőben.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a sok fejlesztésnek köszönhetően nemcsak országos, de nemzetközi viszonylatban is ismert fürdőhellyé váltunk.

Mindig új ötleteken dolgozunk és várjuk Önöket egész évben!

Galéria