Lakossági tájékoztatás

2022-01-24 11:21

Tájékoztatjuk a lakosságot és az érintetteket, hogy a Polgármesteri Hivatal dolgozói közül eddig ketten Covid-19 fertőzés miatt karanténba kerültek.

A Hivatal továbbra is ellátja a feladatait, ám mindenki, aki ügyet szeretne intézni, az lehetőleg elektronikus formában vagy postai úton tegye a következő héten.

Egyeztetve a jegyző úrral és annak egyetértésével, aki szintén karanténban van, hétfőn is csak előzetes bejelentkezés alapján (0656-568-455) lehet személyesen ügyet intézni. Csak indokolt esetben lehet belépni az épületbe, az ügyet intéző tisztviselő minden esetben a Hivatal előtt tájékozódik először az intézendő ügyről.

Amennyiben nem történik több megbetegedés, úgy 2022. január 31-étől bejelentkezés nélkül is lehet hétfő délelőtt ügyet intézni a korábbi járványügyi szabályok betartása mellett.

Minden további járványügyi intézkedés érvényben marad azok visszavonásáig.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket arról is, hogy a 2022. január 25-én tartandó képviselő-testületi ülés a korábban meghirdetettől eltérően valószínűleg nem a Polgármesteri Hivatalban lesz megtartva, hanem a több hellyel rendelkező Jurta tábor étkezdéjében. Erről hétfőn adunk pontos tájékoztatást.

Önkormányzatunk folyamatosan végzi a fertőtlenítést az intézményeinkben. Fenti intézkedés csak a Polgármesteri Hivatalra vonatkozik, többi intézményünk működése akadálytalan.

Köszönjük együttműködésüket!