Tájékoztatás

2022-04-13 15:52

Tisztelt Lakosok!

Elkészült az óvoda új kerítése, valamint kihelyezésre kerültek az új óvodai udvari játékok is, mindez a Magyar Falu Program keretében történt, köszönjük a támogatásokat. Rövidesen elkezdjük a kőburkolatos járdaépítést a Munkácsi utca és a a körforgó között, szintén a Magyar Falu Program támogatásával.

Parkrendezés is a Templom kertben és a Polgárőrség parkban lassan befejeződik. Ősszel a katolikus templom mögötti részen lesznek még fák ültetve, valamint az óvoda és a templom közötti részt újítjuk meg. Megpróbáljuk a gyepesítést is, habár ennek teljes sikerességéről nem vagyunk meggyőződve.

Tuják ültetése is megtörtént a bölcsődénél, reméljük rövidesen jótékony árnyékot fognak adni.

A következő park rendezése az orvosi rendelő előtti park lesz. Itt valószínűleg a fák nagyobb része megmarad, csak a sövény lesz újraültetve ősszel.

Ősszel ismét faültetésekkel folytatjuk az elöregedett és kivágott fák pótlását, többek között a Kinizsi utcai parkolóban. Ősszel fogjuk az óvoda belső udvarát megújítani.

Ősszel és 2023 tavaszán az iskola előtti park felújítása fog megtörténni.

A CSESE kérésére a községgazdálkodás segített a héten a focipályánk rendbetételében, sajnos a talaj fellazult, ezért vált szükségessé a hengerezés.

Köszönöm a községgazdálkodásnak a szokásosan pontos és precíz munkákat!

Varga Attila 
polgármester

képek megtekintése