Tervezze nyaralását idén is Cserkeszőlőre!

2021-04-21 16:09

👉 Látogasson el az Alföld napsütötte részére, az ország egyik legkedveltebb termálfürdőjébe, amelynek gyógyvize évszaktól függetlenül garantált felüdülést biztosít a testnek és léleknek! 💧

☀️💎💦 Természeti kincsünk a több ezer méter mélyről feltörő, mintegy 87 Celsius fokos, ásványi anyagokban gazdag termálvíz, amely számos jótékony hatással rendelkezik.

🌊 A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ gyógyászati kezelések széles választékával, 19 fedett és szabadtéri medencével, különböző élményelemekkel, óriás csúszdákkal, számos wellness szolgáltatás nyújtotta lehetőségekkel idén is várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyó családokat, fiatalokat és időseket egyaránt. 

🌞 A mihamarabbi személyes találkozás reményében, szeretettel várjuk régi és új vendégeinket 2021-ben is a Tiszazug egyik legdinamikusabban fejlődő fürdőhelyére, a gyógyhellyé minősített Cserkeszőlőre! 

ℹ️ Kérjük tájékozódás céljából kísérje figyelemmel facebook és weboldalainkat vagy töltse mobiltelefonjára új tájékoztató alkalmazásunkat a Play Áruházból vagy az App Store-ból amelyet "Cserkeszőlő Önkormányzat" néven talál meg.

🌎 www.cserkeszolo.hu

☎️ +36 56/568-466

📧 info@cserkeszolo.hu