Cserkeszőlő Gyógy- és Strandfürdő

Cserkeszőlő Gyógy- és Strandfürdő

Településünk legnagyobb értéke a 2.300 méter mélységből feltörő, 82 Celsius-fokos gyógyvíz.

Messze földről látogatott fürdőnk területén összesen kilenc medence üzemel. A gyógyulást, felüdülést kereső vendégeket élménymedence, hullámmedence, úszómedence, gyermekmedence, tanmedence és 4 gyógymedence várja. A fürdő legnagyobb vonzerejét a gyógyító kezelések mellett az adja, hogy minden generáció számára kínál minőségi szolgáltatásokat. A családok, baráti társaságok, elvonulást kereső párok, egyedülállók, fiatalok és idősek egyaránt megtalálják a lehetőségeiket, hogy jól érezzék magukat.

A ponyvacsúszda és a különböző sportolási lehetőségek (pl. strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda) a fiatalok számára, a gyógyközpont az idősebbeknek kínál tartalmas, pihentető időtöltést. A korábban már meglévő kezelések (tangentor, fizioterápia, gyógymasszázs, finn szauna, pedikűr-manikűr) mellett a gyógyulni vágyók igénybe vehetik a háromszemélyes súlyfürdőt, a szénsavas kádfürdőt, a négy rekeszes galvánkezelést, a szoláriumot, valamint részt vehetnek a gyógytorna foglalkozásokon is.

A cserkeszőlői gyógycentrumban a legmodernebb, európai uniós szabványoknak megfelelő berendezésekkel végzi a gyógyító munkát a két szakorvosból és 15 szakápolóból álló magasan képzett szakszemélyzet.

Elérhetőségek: 
5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 25.
Mobile: +36 56 568-466
E-mail: info@cserkeszolo.hu