„Közösségfejlesztéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása- 2021 című MFP-KEB/2021 kódszámú pályázat

„Közösségfejlesztéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása- 2021 című MFP-KEB/2021 kódszámú pályázat

Projekt befejezése: 2022. január

Elnyert támogatás összege:1.995.153,- Ft

A projekt célja a községünk könyvtára által végzett közösségszervező munka könnyebbé, hatékonyabbá válása, a szolgáltatási színvonal emelése.

Egész év folyamán, amikor lehetőség nyílik rá, kulturális, közösségi és könyvtári programokat szerveznek, olvasáskultúra-fejlesztő és használó képzést-szolgáló alkalmak mellett könyvajánlókkal, kiállításokkal, kézműves és kreatív asztalokkal, előadásokkal, irodalmi és játékos vetélkedőkkel, szakkörökkel, filmvetítésekkel színesítik a könyvtári életet.

A látogatóinak jelentős többségét az iskolás korú gyermekek alkotják, akik körében az utóbbi időszakban megnövekedett az infokommunikációs eszközök iránti igény. Az utolsó elnyert pályázat eszközei már elavultak, így a most kapott támogatás keretében beszerzett infokommunikációs és tárgy eszközök nagyban hozzájárulnak a könyvtári rendezvények magas színvonalának megtartásához, emeléséhez.

 

A pályázat keretén belül beszerzésre került eszközök a következők:

2 darab Gemini hangfal

2 darab Sennheiser vezeték nélküli mikrofon szett

1 darab mikrofon rack

1 darab Soundcraft Signiture keverő

1 darab Acer projektor

1 darab padlóállvány projektorhoz

1 darab motoros projektvászon

2 darab Logitech presenter wireless

1 darab Lenovo IdeaPad,

1 darab Microsoft Windows 10 operációs rendszer

1 darab Lenovo notebook táska

7 darab Lenovo 10” tablet

2 darab roll-up molinó

 

A pályázathoz kapcsolódó kötelező nyilvánossági feladatokat az önkormányzat saját forrásból oldotta meg.